Zonnekind - Poppen

Waarom zijn juist deze poppen nou een pracht geschenk voor je kind? Zonnekindpoppen zijn poppen om mee te spelen, om van te houden en mee te knuffelen. We maken de poppen van natuurlijke materialen: zijde, katoen en wol en ze worden gevuld met gewassen en geplozen schapenwol, waardoor ze zacht en warm aanvoelen. De tricot waarvan de Zonnekindpoppen zijn gemaakt is er in verschillende warme huidtinten. Het hoofd staat stevig op de romp, de armen en benen zijn beweeglijk. Details zoals oren, neus, vingers, tenen en navel worden bewust weggelaten, om het kind te stimuleren zijn fantasie te gebruiken. De poppen zijn speciaal ontworpen om het kind de mogelijkheid te bieden met de pop alle soorten gevoelens uit te spelen. De poppen die wij maken zijn veilig en knuffelsterk.

"Ik zou willen dat elk kind een pop kreeg om zijn leven mee te kunnen delen en spelen. Want zeg nou zelf, hoe mooi is het dat een kind zichzelf mag zien in zijn of haar pop? Een pop is niet alleen maar speelgoed, maar veel, veel meer.“

Deze prachtige poppen zijn met liefde gemaakt, een deel van de opbrengst komt ten goede van een activiteiten middag voor chronisch zieke kinderen, je koopt dus niet alleen een prachtige pop maar steunt ook nog eens een goed doel!

 

 

 

 • Zonnekind - pop "blue"
  Zonnekind - pop "blue"

  Deze lieve ledematen pop is geboren. Ze is 40 cm lang en heeft scharnier gewrichten.
  Haar tricot is gevuld met uitgeplozen schapenwol. De kleur van haar ogen is blauw.

  € 69,95
 • Zonnekind - pop "zoet"
  Zonnekind - pop "zoet"

  Lief klein kindje.
  Dit zonnekindpopje zoekt een lieve poppenmoeder of vader.
  Lief kindje is een lijs van 30 cm. De Zwitserse tricot is gevuld met uitgeplozen schapenwol en draagt natuurlijke kleding. Een onderbroek en hemdje,…

  € 65,00
 • Zonnekind - pop "lief"
  Zonnekind - pop "lief"

  Dit lieve poppenkind is geboren.
  Ze is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De Zwitserse eko tricot is gevuld met schapenwol.
  Ze draagt handgemaakte kleding. Een gebreid Hemdje en onderbroekje van wol. Gebreide slofjes en een…

  € 75,95
 • Op bestelling

  Zonnekind - pop "sweet"
  Zonnekind - pop "sweet"

  Deze lieve pop is 25 cm lang en gevuld met zachte schapenwol. Haar zachte, omhullende kleertjes geven veel warmte en liefde. Mag ze jouw vriendinnetje worden!

  € 75,95
© 2015 - 2022 ChroniKa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel