Babbelspel Junior

Vorige Artikel 2 van 10 Volgende
€ 69,95 (inclusief btw)

4-6 jaar. 2-8 spelers
Het babbelspel Junior nodigt kleuters op een speelse manier uit om de eerste sociale en inter-persoonlijke vaardigheden concreet te ontwikkelen en te oefenen en sluit perfect aan bij de ontwikkelingsdoelen muzische vorming voor kleuters. De domeinen beeld, drama, beweging en attitude komen uitgebreid aan bod in dit spel. De vaardigheden zijn opgesplitst in 4 rubrieken met elk hun eigen kleur. Per rubriek zijn er 10 visjes en 40 opdrachtkaarten, die afhankelijk van de duur van het spel allemaal of gedeeltelijk in de vijver gelegd kunnen worden. Op de achterzijde van de opdrachtkaarten is telkens een niveau aangeduid (één visje = gemakkelijk, twee visjes = moeilijker). Op die manier kan de begeleider differentiëren naargelang het niveau van de spelers.

Spontaan praten over een bepaalde situatie aan de hand van een tekening / Praten over jezelf / Non-verbale opdrachten / Verbale opdrachten.
De rol van de begeleider is bij dit spel van groot belang. Hij kan bijkomende, open vragen stellen om het gesprek te stimuleren maar ook andere kinderen uitnodigen om vragen te stellen aan de speler.
Het is geen competitief spel, er zijn geen winnaars en geen verliezers. 

© 2015 - 2023 ChroniKa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel