Agenda
Chronika is; naast een website/shop met handige informatie en hulpmiddelen voor ouders van chronisch zieke of kinderen met extra zorgbehoefte, een praktijk waar je als ouder of gezin kunt deelnemen aan workshops. Lees meer hierover >>

Op deze pagina 'Agenda' vind je overzichtelijk welke workshops of activiteiten er gepland zijn en georganiseerd worden. Tevens vind je onderaan de pagina de workshops waar je je voor in kunt schrijven!

 


Vrijdag 1 Juli 2016

{ Geen } tijd voor opvoeden op de agenda.

[Geen] tijd voor opvoeden?
Heb jij soms ook het gevoel geen tijd te hebben om op te voeden? Dat je s'avonds op de bank zit en denkt, waar is de tijd vandaag gebleven? Samen gaan we kijken waar je tegenaan loopt, waar je grenzen liggen, waar je kracht zit, wat je zou wilen veranderen en hoe je dat dan kan bereiken. Een verdiepende interactieve, creatieve avond voor ouders met veel ruimte voor diverse opvoedvragen, ervaringen delen en oplossingsgericht bezig zijn.
Kom jij ook?

Tijd; 19.45 - 22.00

Plaats; Het Centrum voor Welzijn & Gezondheid

Het Haagje 109 Hoogeveen

Tel; 06 128 455 86

 

Woensdag 29 Juni 2016

Kinderkunst

We gaan deze middag voelen en ervaren hoe je creatief kan zijn met verf. Hiervoor gebruiken we onze handen en voeten. niet het resultaat maar het bezig zijn en de ontspanning staan centraal.

Ieder kind is welkom!!

Deze activiteit is voor kinderen vanaf 4 jaar. Is jouw kind jonger? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Trek je wel oude kleren aan? Er is beschermende kleding maar helemaal zonder verfspetters thuis komen gaat misschien niet lukken.

Tijd; 13.30 - 16.00

Plaats; Het Centrum voor Welzijn & Gezondheid

Het Haagje 109 Hoogeveen

Tel; 06 128 455 86

 

© 2015 - 2023 ChroniKa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel