Diploma's, werkervaring & Registraties

Opleidingen
- MDGO - Het Raetsgoed, Ede / Agogischwerk / (semi) residentieel werk 4 / inrichtingenwerk
- Docent Baby- en Kindergebaar
- Specialisatie; Speltherapie
- Specialisatie; Gezinstherapie 

Tijdens en na mijn opleiding binnen het MDGO, heb ik veel ervaring op mogen doen binnen:

  • Gehandicaptenzorg, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en ouderenzorg
  • Thuiszorg, vooral inzetbaar bij multi-problem gezinnen
  • Ondersteunende / activerende begeleiding van een meisje met PDD-NOS
  • Sinds 2007 Via PGB klassering 5 en 6 Activerende en ondersteunende begeleiding bij kinderen met ADHD, PDD-NOS, MCDD (ASS) en 1 van de kinderen heeft daarnaast Reuma, Cara en Raynaud.
  • Begeleiding bij een zorg intensief jong kind zonder diagnose en gebruik makend van een sonde,
  • Korte begeleiding binnen gezinnen met een zorgintensief kind. Denk aan advies over gestructureerde dagindeling, gedragsproblematiek rondom eetmomenten, dagelijkse bezigheden, etc.
  • Ervaring binnen het LVG werkveld.
  • Begeleiding bij volwassenen met angststoornis en het gezin

Samenwerking met Fievelekwint Floreren
Fievelekwint Floreren is een orthopedagogisch bureau voor onderzoek, advies en begeleiding bij leer- en gedragsproblemen bij jeugdigen.
ChroniKa werkt nauw samen met Fievelekwint

https://fievelekwint.nl/

Aangesloten bij Kindcentrum ZON
Heeft u zorgen over de ontwikkeling van een kind dat aan uw zorg is toevertrouwd? Dan wil integraal centrum ZON graag uw partner zijn. ZON is een integraal centrum voor Zorg & ONderwijs.
Integraal centrum ZON is een samenwerkingsvorm voor diagnostiek & ondersteuning. 

https://kindcentrumzon.nl/

Aangesloten bij Samen Sterk Zorg
Samen Sterk Zorg hanteert een Eco-zorgcultuur. Dat betekent dat de aangesloten zorgverleners elkaar niet als concurrenten zien, maar dat we elkaar juist helpen en ondersteunen.
Bij Samen Sterk Zorg vind je zorgverleners in allerlei soorten en maten; orthopedagogen, kindercoaches, trainers, yogadocenten, voedingsdeskundigen, maatschappelijk werkers, professional organizers of therapeuten.
https://samensterkzorg.nl/

SKJ Stichting Kwaliteitsregister Jeugd
Registratienummer: 100012643 

BPSW Beroepscode voor Maatschappelijk Werker 
BPSW is dé beroepsvereniging van maatschappelijk werkers, jeugd- en gezinsprofessionals en sociaal agogisch werkers. Zij behartigt hun belangen en bevordert de kwaliteit van hun werk in diverse werkvelden, zoals maatschappelijk en sociaal agogisch werk, jeugdhulp, reclassering, wijkteams, GGZ, gezondheidszorg, sociaal psychiatrische ondersteuning en gehandicaptenzorg.

Lidnummer: 620781

 

KvK – nr : 62962930

Btw – nr : NL173930591B01

Bankrekening nr : NL 45 INGB 0006 8217 05

 

 

 

Klik Drenthe

KLIK is dé vereniging van vrijgevestigde zorgverleners in heel Drenthe, die op professionele wijze (ortho) pedagogische, psychologische en psychiatrische zorg biedt voor de inwoners van Drenthe van alle leeftijden; dichtbij, persoonlijk en professioneel.

 

 

 

Het AGB-register

Het AGB-register is hét identificerende register in de zorg

ChroniKa Codes; 41416245 
                           98102973 

 

 

 

 

Stichting Kwaliteitsregister jeugd

Registratienummer: 100012643

De Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is de onafhankelijke stichting die het Kwaliteitsregister Jeugd beheert. Dit is het beroepsregister voor professionals werkzaam in het jeugdveld. In de nieuwe Jeugdwet staat dat jeugdhulpaanbieders moeten werken met professionals die geregistreerd zijn in het Kwaliteitsregister Jeugd of in het BIG-register. SKJ is een initiatief van de beroepsverenigingen NVO, NIP en NVMW en is in november 2014 erkend door de ministers van VWS en V&J.

 

 

Nationale zorggids

 

Het online kennisplatform www.nationalezorggids.nl is een website waarop u actueel nieuws en informatie kunt vinden over zorggerelateerde onderwerpen. En kunt zoeken naar zorgaanbieders bij u in de buurt.Daarnaast bevat de website een vacaturegids voor zorgpersoneel en werkzoekenden.

 

 

 

 

Socialekaart MEE Drenthe

In de digitale sociale kaart van MEE Drenthe vindt u een overzicht van instanties en organisaties. Maar ook aanbieders van bijvoorbeeld klussendiensten, maaltijdvoorzieningen en boodschappenhulp e.d. zijn in de kaart opgenomen. Zo kunt u zelf op zoek naar passende hulp bij u in de buurt.

 

 

 

 

 

Zorgkaart voor kids

De Zorgkaart4Kids is een nieuwe website waar U op eenvoudige wijze kunt zoeken naar zorgaanbieders in de eerstelijn voor kinderen en jong volwassenen.

 

 

 

Nationale Hulpgids

Zorgaanbieders én Zorgvragers in jouw Regio.

© 2015 - 2023 ChroniKa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel